Skip to main content

Sjoerd van Dijk en Jessica Weeren van 3AMI | Online Zichtbaarheid, twee (online) media liefhebbers met een professionele achtergrond op het gebied van vormgeving, programmeren, marketing en communicatie, werken dag in dag uit aan de online zichtbaarheid van Arnhem Business, een uitgave van RAN Media, waar zij tevens deel van uitmaken.
“Voor Arnhem Business hebben we de online zichtbaarheid van de grond af aan opgebouwd, tot waar het nu is met een heel groot bereik. Je ziet ons altijd met de smartphone in de hand om de zichtbaarheid te vergroten via social media”, aldus Jessica. Sjoerd vult aan: “Toen wij onderdeel werden van Arnhem Business, was er niets op online gebied. Wij onderzochten de doelgroep. Welke mediakanalen gebruiken zij? Wanneer zijn zij daar het actiefst? Waar liggen hun interesses? Al dit soort onderzoeksvragen nemen we mee. Het gaat immers niet alleen om de juiste boodschap, het gaat óók om het juiste moment en de juiste plek om de boodschap te brengen. Hierna hebben wij de website gebouwd, de e-mailmarketing opgezet en social media ingezet. Wij blijven continue checken of onze online en offline media-uitingen aansluiten bij de doelgroep.” Jessica: “Na het opzetten van de online mediakanalen, hebben we het offline magazine stapsgewijs vernieuwd. Verder blijven we innoveren in het koppelen van het offline magazine met het online (netwerk)platform.”

Interactief platform

Dagelijks worden berichten op de site en social media geplaatst. Ook gaat er bijna wekelijks een gerichte e-mailmarketing uit en wordt er goed gekeken naar de statistieken en gebruiken zij die om een volgende mailing verder te optimaliseren. Ook hebben zij naast Arnhem Business voor andere uitgaven van RAN Media online platformen ontwikkeld en gaat binnenkort de gloednieuwe, interactieve evenementensite voor UIT Nijmegen online.

Reputatie en autoriteit

Sjoerd: ”We hebben intussen met het platform een goede reputatie en een behoorlijke autoriteit opgebouwd. Bedrijven vanuit het hele land benaderen Arnhem Business om betaald artikelen op de site te plaatsen, zodat zij beter gevonden worden. Dan weet je dat je iets goed doet. Wij vergroten ook de zichtbaarheid voor relaties van Arnhem Business. Artikelen op onze site zorgen voor een verbetering in de vindbaarheid in zoekmachines. De Arnhem Business mailings worden goed gelezen, zijn in de huisstijl van Arnhem Business gegoten en ze belanden niet snel in de spam. Kortom: betere zichtbaarheid en meer respons.”

Derde vriend

Sjoerd: “3AMI spreek je uit als ‘drie ámie’, drie vrienden. En die derde vriend van 3AMI? Die kan jij zijn, want die vriend is namelijk de klant.” Wat 3AMI voor Arnhem Business betekent, kan zij ook voor jou betekenen. Zij verdiept zich graag in je bedrijf en vakgebied om zo de zichtbaarheid op de juiste manier te verbeteren en verduurzamen. Jessica: “Wij doen onderzoek naar wat jouw doelgroep wil zien en waar zij zich bevinden en passen ons plan daar op aan. Wij gaan voor een duurzame relatie, waarbij we jouw zichtbaarheid continue vergroten.”
Een selectie van 3AMI-projecten vind je op www.3ami.nl/projecten. Recente projecten waar zij trots op zijn? Het vormgeven van de officiële programmagids van de Vierdaagsefeesten in samenwerking met Stichting Vierdaagsefeesten. En op de gloed nieuwe huisstijl en website van MK•Bedrijfsfinanciering, waarvoor zij op dit moment samen zorgen voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.
Benieuwd naar jouw online zichtbaarheid? Vraag onze zichtbaarheidsscan aan via www.zichtbaarheid.online, neem contact op via 024 – 360 92 77 of stuur een berichtje naar contact@3ami.nl.
Dit artikel is gepubliceerd in Arnhem Business