Skip to main content

Ter ere van ons 10 jarig jubileum staan we met een 2 pagina artikel in de januari edities van zakenmagazines Arnhem Business en Nijmegen Business. Een netwerkplatform waar we jarenlang de online marketing, vormgeving en diverse concepten voor hebben verzorgd én partner waren. Maar het is altijd leuk om jezelf terug te zien in deze mooie bladen. We spraken met redacteur Heleen Kommers over 10 jaar 3AMI en lieten ons fotograferen door Jesse Engels van Beeldfanaat. Benieuwd naar het eindresultaat? Het artikel lees je hier!

3AMI online marketing Nijmegen Business Arnhem Business

Arnhem Business en Nijmegen Business: ‘3AMI vindt al 10 jaar de online klik met jouw doelgroep’

Al sinds 2012 verzorgen goede vrienden Sjoerd van Dijk en Jessica Weeren mooie projecten op het gebied van online zichtbaarheid. Dat doen ze voor en mét de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Informaliteit, het korte lijnen-principe, eerlijkheid en transparantie kenmerken de werkwijze. De synergie met de klant komt zelfs in de bedrijfsnaam tot uitdrukking. Die luidt: 3AMI, ‘drie vrienden’ in het Frans. Die derde vriend is de opdrachtgever. Oftewel: die ben jij!

Tot de uiteenlopende vriendenkring van 3AMI behoren onder meer gezondheidscoaches, bedrijfsfinanciers, sprekers, een opleidingscentrum, een specialist in verpakkingen, een tandprothetische praktijk en ga zo maar door. “Die diversiteit maakt het extra leuk en prikkelt onze nieuwsgierigheid, telkens als we ons in een nieuw vakgebied verdiepen. Voor sommige opdrachtgevers mogen we al sinds de oprichting van 3AMI meewerken aan mooie projecten”, vertelt Jessica. “Dat is inmiddels een decennium lang.”

Online zichtbaarheid en marketing

Onderneemt een vriendengroep iets waar de betrokkenen enthousiast over zijn, dan vertelt zich dat vanzelf voort, worden introducees meegenomen en groeit de groep daardoor al snel. Bij 3AMI gaat het net zo: de meeste opdrachtgevers hebben bij anderen gezien welke resultaten zij dankzij 3AMI boeken en willen dat ook.

3AMI zorgt voor die klik met jouw doelgroep door middel van een juiste website en webshop, social media strategie, e-mailmarketing en/of zoekmachine-optimalisatie. Sjoerd: “Tien jaar geleden creëerden we voornamelijk alleen de middelen. Nu richten we ons ook op hoé jouw doelgroep zich daarnaartoe beweegt. Alles met de vraag: Hoe maak je je bedrijf het beste online zichtbaar én vindbaar? Doe alles wat je doet omdat het van toegevoegde waarde is voor je doelgroep. Niet omdat het moet. Daarnaast maken we af en toe een uitstapje naar het creëren van creatief ‘offline’ marketingmateriaal.”

Jessica en Sjoerd zijn goed bekend met de ondernemerswereld in de regio Arnhem/Nijmegen doordat ze 7 jaar lang met veel plezier verbonden waren aan RAN Media. Sinds juli 2020 ligt de volledige focus op 3AMI en de online zichtbaarheid van bedrijven in én om de regio.

“Doe alles wat je doet omdat het van toegevoegde waarde is voor je doelgroep. Niet omdat het moet.”

3AMI 10 jaar

Vier het feestje mee! 3AMI zou 3AMI niet zijn als ze haar eigen 10-jarige jubileum niet samen met vrienden en introducees zou vieren. Jessica: “Daarom zijn we druk met het -letterlijk- vormgeven van acties. Via www.3ami.nl/10jaar kun je je inschrijven voor ons digitale verjaardagsfeestje. Vanaf februari ontvang je dan elke eerste dinsdag van de maand een mailing waarbij je een cadeautje mag uitpakken. Dat doen we 10 maanden lang. Dat zijn kortingen o.a. op onze diensten en die kan oplopen tot 100%!”

Welk goed doel nomineer jij?

Ook op maatschappelijk vlak wil 3AMI haar 10 jarig bestaan vieren door twee maal een omvangrijkere klus gratis aan te bieden aan een regionaal goed doel. Denk aan het bouwen van een nieuwe website of het opzetten van een online campagne. Wil je een goed doel nomineren? Stuur deze in via contact@3ami.nl.

verjaardagsfeest 3amiJoin our party!

Meld je gratis aan voor ons digitale feestje. Meer weten over 3AMI? www.3ami.nl of contact ons via contact@3ami.nl | 024 – 360 92 77. Volg ons op Linkedin voor leuke techweetjes!