Skip to main content

Diensten
Website en webshop

Vindbaar, gebruiksvriendelijk en snel, de drie basiselementen van een goede website. En met de juiste uitstraling die past bij je bedrijf én je doelgroep een must voor iedere ondernemer. Jouw visitekaartje online! Dit klinkt allemaal erg logisch, maar toch komen wij dagelijks nog websites tegen die niet goed functioneren en qua vormgeving ook te wensen overlaat. Wist je dat je bezoeker binnen 3 seconden moet vinden wat hij zoekt? Anders is de kans groot het hij direct weer vertrekt. Komen we toch weer bij de kern: hoe zorg je ervoor dat het klikt?

Soorten websites

Websites. Je hebt ze in vele vormen en maten: corporate, informatief of educatief, blogs, one-page, nieuwsmedia, online portfolio, een website met webshop en ga zo maar door. Maar welke website past het beste bij jou? Omdat daarachter te komen is het belangrijk te weten wat je doel is en wie je doelgroep is.

En stel jezelf de volgende vragen:

  • Wie gaat de website gebruiken?
  • Waarom zullen gebruikers de website gebruiken?
  • Voor welke problemen of behoeftes levert de website oplossingen?
  • Gaan gebruikers de website opnieuw bezoeken?
  • Wat zijn de kenmerken waarmee de website zich onderscheidt van vergelijkbare sites?
  • Welk verhaal wil jij vertellen en uitstralen met je website?

Wist je dat?

48

van het online verkeer komt van mobiele apparaten en tablets

39

van de websites draait op WordPress

71

van het winkelpubliek denken dat ze online een betere deal zullen krijgen dan in winkels

Responsive

Eigenlijk is het tegenwoordig een standaard, maar we willen toch nog even benoemen hoe belangrijk een responsive website is. Mobiel verkeer heeft de desktop de laatste jaren ingehaald, 48.2% van al het online verkeer komt namelijk van mobiele apparaten en tablets. Bij B2C ligt het percentage hoger, bij B2B wat lager.

Het is dus van uiterst belang dat jouw website daar perfect op werkt. De gebruiksvriendelijkheid van een website op een telefoon moet heel anders ingericht worden dan op een desktop. Je hebt namelijk niet alleen een kleiner scherm, de content wordt anders gelezen, je 'klikt' nu met je vinger en niet met je muis én Google vindt de mobiele site belangrijker dan de desktopversie. Websites die goed responsive werken krijgen voorrang in de zoekresultaten. Allemaal zaken die wij tijdens de bouw van je website voor je regelen.

Populair en betrouwbaar

Bijna 40% van alle websites wereldwijd draait erop en is daarmee ’s werelds meest populaire content management systeem. WordPress bezit meer dan 50% van het CMS marktaandeel.

Zelfstandig je website beheren

Na de lancering kun je ervoor kiezen om je website zelf te onderhouden. Het werken in WordPress is erg gebruiksvriendelijk, wij zeggen altijd als je in Microsoft Word kan werken, kun je dat ook in WordPress.

Waarom WordPress?

Wij bouwen onze websites in een Content Management System (CMS) en dan bij voorkeur in WordPress. De voordelen hiervan?

wordpress online marketing website webshop
Veilig door Open Souce

Gratis en altijd in ontwikkeling. Regelmatig worden nieuwe updates vrijgegeven en daarom een uiterst veilig platform. Daarnaast is het systeem makkelijk en snel uit te breiden, zoals bijvoorbeeld met een webshop.

Makkelijk overstappen

Vrijwel ieder online marketingbureau kan met WordPress werken. Je zit dus niet aan ons vast: zodra de website opgeleverd en betaald is, is het jouw eigendom. Uiteraard gaan wij wel voor de langere termijn samenwerking.

Webshop

Bij e-commerce en een succesvolle webshop komt veel kijken. Gebruikerservaring, vindbaarheid in zoekmachines, order afhandeling, voorraad beheer, facturatie, koppeling administratie, retouren, verzending etc. Wij helpen jou met het neerzetten van een succesvolle webshop én online marketing, met eventuele e-mailmarketing strategie. Om jouw webshop te ontwikkelen gebruiken wij het gebruiksvriendelijke en betrouwbare systeem WooCommerce, wat perfect samenwerkt met WordPress. Zo kan je zelf eenvoudig aan de slag met jouw online winkel.

Ga aan de slag met jouw eigen webshop

> Neem contact met ons op voor een offerte
hosting online marketing

Hosting

Wil je een hosting die betrouwbaar is, waarmee je soepel communiceert en snel handelt als er problemen zijn? Laat je website dan hosten bij ons. Wij hebben een eigen server waarop merendeel van de door ons gemaakte websites draait. We zorgen er maandelijks voor dat WordPress en de gebruikte modules up-to-date zijn en houden de website(s) veilig voor zowel de servers als de gebruikers. Daarnaast maken wij elke 4 uur backups, mocht er wat mis gaan, dan kunnen we te allen tijde snel terug naar een eerdere backup.

> Neem contact op voor meer info

SEO

Elke maand meer bezoekers dan ooit en regelmatig verbreek je een verkooprecord. Klinkt toch als muziek in de oren? Als je denkt dat je er met een mooi webdesign bent moeten wij je helaas teleurstellen. Alles draait om online vindbaarheid, ook wel SEO of zoekmachine-optimalisatie genoemd. De grootste fout is het onderschatten van SEO. Het is niet een taakje dat je er even naast doet. Het online vindbaar maken van de website vraagt veel kennis en is bovendien een tijdrovende klus. Niet heel gek dat bedrijven ons hiervoor inschakelen.

Zo doen we o.a. een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, waarmee je na de hand zelf aan de slag kan of waarvoor je ons kan inschakelen, om je vindbaarheid te verbeteren.

Meten is weten

Hoeveel bezoekers heeft jouw website per maand? Welke pagina’s worden het langst bekeken? En via welke pagina’s zijn ze direct weer vertrokken? Meten is weten. Daarom leveren we alle websites op met Google Analytics, het gratis statistiekenprogramma van Google. Daarnaast gebruiken wij andere tools om data over jouw website te verzamelen. Op basis van de resultaten kun je de keuzes maken en acties ondernemen om jouw online resultaten te verbeteren.

google analytics online marketing

"Zoekmachine-optimalisatie is nooit klaar, zoals je website ook nooit af is. Zoekmachine-optimalisatie is een continue proces, de Google’s en Bing’s van deze wereld veranderen bijna continue de manier waarop sites geïndexeerd worden. Doe je dit niet op de juiste manier? Dan krijg je strafpunten of de concurrentie gaat er met een betere positie vandoor."

Sjoerd van Dijk | 3AMISEO expert

Website vernieuwen

Heb je momenteel een website, maar voldoet deze niet aan jouw verwachtingen of mist die de klik met je doelgroep? Dan is het raadzaam om hem eens kritisch onder de loep te nemen en wellicht te vernieuwen. Maar wat is precies het vernieuwen van een website en wat komt daar allemaal bij kijken? Heeft de website alleen wat nieuwe functies nodig of is een gehele nieuwe website noodzakelijk? En wat gaat dat doen met je huidige positie in Google?

Doe de Online zichtbaarheidscan

Daarvoor hebben wij de online zichtbaarheidsscan ontwikkeld. Allereerst bespreken wij o.a. het doel van je website (zie ‘Wie gaat je website gebruiken’), waarnaar we niet alleen de website, maar je algehele online zichtbaarheid aan een analyse onderwerpen. We onderzoeken welke elementen al goed zijn en wat de verbeterpunten zijn. En aan de hand daarvan maken wij een plan van aanpak en advies waarmee je zelf zaken kunt verbeteren of (voor het grotere en ingewikkeldere werk) ons voor kunt inschakelen.

webdesign designs website webdesign code website