Skip to main content

Wie is 3AMI?
Wij stellen ons graag aan je voor

3AMI? Maar jullie zijn met z’n tweeën…? Waar is die derde vriend dan? Dat kan jij zijn! Wij werken het prettigst en effectiefst met bedrijven die graag in korte lijnen willen communiceren op een transparante en informele manier. Die klik moet er echt zijn. Wij verdiepen ons graag in jouw bedrijf en vakgebied en deinzen niet terug om eerlijk onze mening en advies te geven. Alleen op die manier kunnen we jouw zichtbaarheid op de juiste manier verbeteren en verduurzamen.

Benieuwd of wij die klik hebben? Leer de mensen achter 3AMI kennen.

1 + 1 = 3AMI

Wij zijn 3AMI (spreek je uit als drie ámie), oftewel Sjoerd van Dijk en Jessica Weeren. Twee (online) media liefhebbers met een professionele achtergrond op het gebied van vormgeving, programmeren, marketing en communicatie.

Al sinds 2012 verzorgen wij voor diverse geweldige klanten over het gehele land mooie projecten op het gebied van online zichtbaarheid. Doen waar je goed in bent, passie voor hebt en energie van krijgt. Dat zijn volgens ons, de basis ingrediënten voor succes! Deze klik voelen we met al onze klanten en daarom werken we met sommigen al 10 jaar samen.

Waar blinken wij in uit?

3AMI is gespecialiseerd in het vergroten en verduurzamen van jouw (online) zichtbaarheid en we helpen je graag om jouw bedrijf ook online een succes te maken.

Voor wie werken wij?

Onze (online) meetings vinden niet alleen plaats in de regio Nijmegen. Wij zijn ook regelmatig te vinden in o.a. Amsterdam, Utrecht of Gennep. Landelijk of lokaal? Als die klik er maar is!

jessica indy sjoerd online marketing stage