Skip to main content

Diensten
Vormgeving en branding

Een eerste indruk is belangrijk. Een unieke huisstijl geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling en laat zien waar jouw producten en diensten voor staan. Er moet zowel offline als online een klik zijn met jouw doelgroep. (Online) marketing gaat daarom hand-in-hand met het design, maar ook met de uitingen die daarbij komen kijken. Logo’s, briefpapier, flyers, visitekaartjes, signing, maar ook complete huisstijlen, magazines en boeken zijn ons niet onbekend.

Huisstijl (bewaking)

Wat is een huisstijl? Kort gezegd is het de totale uitstraling van je merk, bedrijf of organisatie. Alle onderdelen waar je logo en/of kleuren in zijn verwerkt horen erbij. Het gaat om het vinden van de juiste typografie, kleuren, afbeeldingen en illustraties die én de doelgroep aanspreken én passen bij de identiteit van je organisatie. Van de vlaggen langs de kant van de weg tot de (bedrukte) pen op je bureau. Ook een fysieke locatie, zoals een kantoor of winkel, vallen onder je huisstijl. Denk aan de receptie of een stukje signing waar het logo op te zien is. Wij kunnen je voorzien van een uniek huisstijlontwerp met de bijbehorende producten.

Heb je al een huisstijl naar tevredenheid? Ook dan kunnen wij uiteraard de gewenste producten gieten in de uitstraling van jouw bedrijf.

Voorbeelden van veelgevraagde grafische producten

Offline producten

 • Visitekaartjes
 • Flyers
 • Brochures
 • Magazines
 • Boeken
 • Illustraties
 • Wenskaarten
 • Posters
 • Product Verpakking
 • Belettering / bestickering van voorwerpen, inrichting of textiel

Online producten

 • Websites en -shops
 • Social media campagnes
 • Animaties
 • Fotobewerking
 • Infographics
 • Whitepapers
 • E-books
 • Mailing templates
 • Powerpoint templates

Wist je dat?

90

van de wereldbevolking (her)kent het Coca Cola logo

86

vindt ‘authenticiteit van de content’ belangrijk bij het al dan niet volgen van een merk

76

van de grootste merken gebruikt 1 of 2 kleuren in hun logo

Huisstijl handboek

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe huisstijl compleet wordt vastgelegd én dat deze in de toekomst gebruikt kan worden ontvang je een huisstijl handboek. Hierin staan alle onderdelen van je huisstijl genoteerd. Denk aan kleurcodes, gebruikte fonts, lettergrootte en eventuele vormen en/of huisstijlelementen. Maar ook de tone-of-voice waarmee je kunt gaan communiceren. Geen zorgen dus over je huisstijl management. Met de huisstijl handboek heb je een goed houvast om al je toekomstige marketing en communicatie uitingen vorm te geven.

3ami huisstijl handboek visitekaartjes folder 01 scaled
drukwerk begeleiding huisstijl boek magazine online marketing scaled

Drukwerkbegeleiding

Is je voorraad visitekaartjes er bijna doorheen, heb je voor een evenement 5000 flyers nodig, zoek je een geschikte drukker voor je boek of ben je op zoek naar de meest duurzame manier om bijvoorbeeld tasjes te laten drukken? Onze jarenlange ervaring in en met drukkers zorgt ervoor dat we je perfect kunnen adviseren én het drukwerk voor je uit handen kunnen nemen. Ook als het gaat om papiersoorten, formaten, hoeveelheden of andere speciale wensen op het gebied van drukwerk of bezorging, we’re your man! …woman …whatever!

Tekst en copywriting

Een goed verhaal moet goed verteld worden. Op een manier die de lezer bij de kraag grijpt en ze niet meer loslaat. Maar ook in de juiste toon en taal. Want zo uniek als jouw organisatie is, zo uniek is ook de taal waarin je communiceert. Of het nu gaat om een online of een offline tekst, het is de inspiratie of het antwoord waar je klanten naar zoeken. Van sterke payoff tot inspirerende corporate story en alles ertussenin, wij weten precies hoe we de klik krijgen met jouw doelgroep en ze aan te zetten tot de volgende stap.

vormgeving concept online marketing jessica illustraties 06

Vind die klik met jouw doelgroep

Om die online klik te krijgen met jouw doelgroep is gebruiksvriendelijkheid en -beleving van uiterst belang. Ben je al bekend met de termen UX (User Experience) en UI (User Interface)? Het staat voor en is de hele online reis die een website bezoeker aflegt. User Experience Design of UX design is dus letterlijk het vormgeven van die reis. We stippelen het online verkoopproces voor je (doelgroep) uit en brengen in kaart welke stappen er genomen en vormgegeven moeten worden. UI staat voor User Interface of User Interface Design, denk hierbij aan alle iconen, knoppen, content, formulieren en andere elementen waar een website uit bestaat. Behalve je menu, de lay-out, typografie, iconen en andere design elementen speelt content een grote rol in je website. Van website teksten tot fotografie en video. Wij nemen al het content design mee in het ontwerpproces om de gebruiksvriendelijkheid en -beleving te perfectioneren.

Fotografie

Een eeuwenoude gezegde: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Hoe cliché het ook klinkt, het is echt waar. Fotografie op jouw website, social media bericht of folder kan het maken of kraken. Duidelijke en overzichtelijk informatie is natuurlijk ook erg waardevol, maar niets is zo belangrijk als de eerste indruk.

Wij gaan samen met jou op zoek welke beelden het beste passen bij jouw bedrijf en die klikt heeft met jouw doelgroep. Dit kunnen rechtenvrije (gratis) stockfoto’s zijn maar wil je uniek zijn en authenciteit uitstralen? Gebruik dan je eigen beelden, het liefst gemaakt door een professionele fotograaf. Doordachte fotografie brengt je bedrijf tot leven en zorgt ervoor dat je klanten die klik met jouw bedrijf krijgt. Straal hierbij persoonlijkheid uit! Dit maakt je bedrijf geloofwaardig en wekt vertrouwen. Dit kan juist de doorslag geven tot het maken van een conversie. Wij beschikken over een netwerk van fotografen waar we al jarenlang mee samenwerken en gaan voor jou altijd op zoek naar de beeldenmaker die het beste bij jou past.

Toe aan een nieuwe huisstijl of reclame-uitingen?

Is jouw huisstijl aan vernieuwing toe? Heb je binnenkort een grote oplage drukwerk nodig? Of ben je op zoek naar een partij die jouw boek of magazine vormgeeft, het drukproces en de bezorging verzorgd? Geen punt wij kunnen het voor je regelen. Stuur ons een berichtje of bel even. We bespreken graag de mogelijkheden met je.