Skip to main content

Diensten
Online marketing

Je bent op zoek naar een online marketing bureau in de regio Nijmegen? Hey, hallo! Wij zijn 3AMI. Een bureau dat zich, al sinds 2012, specialiseert in het vergroten en verduurzamen van (online) zichtbaarheid voor bedrijven. Heb jij de klik met jouw doelgroep gevonden? We helpen je graag om jouw bedrijf ook online een succes te maken.

sjoerd jessica online marketing

“Wij, Jessica Weeren en Sjoerd van Dijk, hebben in 2012 onze krachten gebundeld en zijn ons bedrijf gestart in Nijmegen. Toen nog onder de naam 3AMI Ontwerp & Realisatie. Vanaf het begin af aan richten wij ons vooral op de online marketing voor bedrijven. 3AMI(s) betekent ‘3 vrienden’. Jessica, Sjoerd. Die derde vriend? Dat ben jij! Zo werken wij graag samen met onze klanten en relaties: transparant en eerlijk. En door goed te luisteren naar jouw wensen, in altijd een informele setting, met korte lijnen.”

Jessica & Sjoerd3AMI | Online zichtbaarheid
Maak kennis met 3AMI

Wat is de (online) klik met jouw doelgroep?

Online marketing biedt geweldige mogelijkheden om met je markt in gesprek te gaan en kennis te delen. Zo werk je aan naamsbekendheid en klantbinding. Met de juiste boodschap, op het juiste moment, op de juiste plek. Dat noemen we contentmarketing.

Maar ken jij je doelgroep wel goed? Welke media gebruiken ze en hoe? Wat heb jij te bieden, en nog belangrijker: wat heeft jouw klant daaraan? En hoe sluiten bijvoorbeeld de website, social media, e-mailmarketing en zoekmachine-optimalisatie (SEO) daarbij aan? Oftewel hoe vind jij die online klik met jouw potentiële klanten?

Waar kun je aan denken bij online marketing

Onder online marketing vallen heel veel onderdelen, bijna te veel om op te noemen. Belangrijk is dat het in te zetten middel bij jou, je doelgroep en je boodschap past. Er is geen één passende oplossing die kan worden toegepast op meerdere bedrijven en doelen.

Hieronder lees je hoe je jouw online marketing zou kunnen aanpakken.

De basis

Website design en ontwikkeling

Om online marketing goed in te zetten, is je website de basis. Met een website heb jij de volledige controle over hoe jij je doelgroep wilt aanspreken en met welk bericht. De Facebook, Instagram en Google’s van deze wereld veranderen continue de manier waarop jouw doelgroep bereikt wordt. Dit kan zowel in uiterlijk zijn (aanpassen van vormgeving en hoe de doelgroep iets ziet) als wel de regels. Het is noodzakelijk om hierin mee te bewegen, en je website waar nodig, hierop aan te passen.

Lees meer over websites
Online verkoop

Webshop en E-commerce

Wil je jouw producten of diensten online gaan verkopen? Pak dit dan goed aan: Richt een webshop in en zorg dat jouw doelgroep je vindt. Wij helpen jou met het neerzetten van een succesvolle webshop én de online marketing, met eventuele e-mailmarketing strategie. Een webshop kan heel eenvoudig geïntegreerd worden in je huidige website. Vooral WordPress en WooCommerce is een gouden combinatie.

Lees meer over webshops
Nieuwsbrieven

E-mailmarketing

Met persoonlijk ingerichte en mooie vormgegeven nieuwsbrieven houd je je klanten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf of informeer je ze over een spetterende aanbieding. Door het personaliseren van je mailings en het inspelen op het klikgedrag, leer je jouw doelgroep nog beter kennen en vind je die ultieme online klik.

Lees meer over e-mailmarketing
De inhoud

Contentmarketing

Het bedenken en maken van de juiste content blijft voor veel bedrijven een enorme uitdaging. Logisch, want je bent nu eenmaal geen tekstschrijver, designer, fotograaf of video editor. Wij en ons netwerk aan creatievelingen staan te springen om voor jouw bedrijf met de content creatie aan de slag te gaan. We helpen je als online marketing bureau graag bij het maken van social media berichten, een nieuwe branding, een bedrijfsvideo, (product)fotografie of het schrijven van nieuwe website teksten en blog artikelen (SEO).

Lees meer over contentmarketing
Hoge positie in Google

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk gerankt wordt in zoekmachines? Wij onderzoeken hoe jouw doelgroep zoekt en nog belangrijker, met welke termen: jip- en janneketaal of toch in jargon? Zoekmachine-optimalisatie is een continu proces, de Google en Bing’s van deze wereld veranderen bijna continue de manier waarop sites geïndexeerd worden. Het online vindbaar maken van jouw website vraagt veel kennis en is bovendien een tijdrovende klus Doe je dit niet op de juiste manier? Dan krijg je strafpunten of de concurrentie gaat er met een betere positie vandoor.

Lees meer over zoekmachine-optimalisatie
Snel scoren

Online advertenties (SEA)

Ookal heeft het onze voorkeur om zoekmachine-optimalisatie (SEO) in te zetten, advertenties op Google kan in sommige gevallen ook een goed middel zijn om jouw product of dienst een boost te geven. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en helpen je graag bij het uitzetten van de juiste strategie en campagnes!

Lees meer over zoekmachine advertenties
Wat past het beste bij jou?

Social media marketing

Waar bevindt jouw doelgroep zich online? 2.77 miljard mensen maakt gebruik van social media. De juiste boodschap, op het juiste moment op het juiste medium krijgen, dat is belangrijk om die klik te krijgen. Hoe maak je van je klanten ambassadeurs en trigger je ze tot actie?

Lees meer over social media marketing
Unieke persoonlijkheid

Branding en design

De uitstraling van je bedrijf is meer dan alleen een logo en een huisstijl. Een goede branding vertelt je verhaal, prikkelt je doelgroep en verhoogt de betrokkenheid van consumenten bij jouw bedrijf. Ook dit is een onderdeel van je online marketing strategie. Door je merkwaarden te vertalen naar een sprekend design, weten klanten direct wat ze van jou en je bedrijf kunnen verwachten. Met een pakkend ontwerp heb je dus invloed op de klanten die je aanspreekt, de verkopen die je maakt en de omzet die je realiseert.

Lees meer over branding en design
Leads verzamelen

Precies weten wie jouw site bezoekt? Is de klik er?

Je hebt een nieuwe site, je (SEO) teksten bevatten de juiste termen en lezen lekker weg, de fotografie spreek jouw doelgroep perfect aan en je wordt steeds beter gevonden, maar verder gebeurt er nog weinig: er zijn weinig echte contactmomenten met jouw potentiële klant. Daarnaast zie je eigenlijk niet goed wie je site nu echt bezoekt en wat die daar precies doet, oftewel wat zijn gedrag op jouw website is. Hier kunnen wij verandering in brengen. Maak kennis met Leadinfo!

Lees meer over leads verzamelen

Wist je dat?

73

van cyberaanvallen worden uitgevoerd om economische redenen

83

van de datalekken wordt wekenlang niet ontdekt

80

van alle internetgebruikers bezit een mobiele telefoon

Online marketing stopt nooit

Met een plan en het neerzetten van een goede basis ben je er nog niet. Online marketing staat nooit stil, het proces van zoekmachine-optimalisatie, de mogelijkheden van e-mailmarketing of social media marketing vernieuwen regelmatig en de concurrentie is groot. De ‘regels’ veranderen, de technieken verbeteren en nog belangrijker: het gedrag van je doelgroep verandert.

Voor onze klanten waar wij de online marketing en onderhoud voor verzorgen spreken wij, mede hierom, per maand af welke werkzaamheden wij uitvoeren en hoe we dit terug koppelen. Dit gaat uiteraard aan de hand van een plan en vooraf gedefinieerde doelen. Wij rapporteren de klant de vooruitgang en blijven continue resultaten meten en spelen hierop in.

Boek jouw online marketing brainstormsessie

Ben jij klaar voor meer bezoekers op je website? Beter scoren in Google? Meer verkopen via Facebook genereren? Heb je behoefte aan een duidelijke strategie, meer structuur en wil je graag advies over je online marketing mogelijkheden? Boek dan snel je eigen online marketing brainstormsessie, wij denken namelijk graag met je mee! Een 3AMI brainstormsessie kost 400 euro. Je gaat naar huis met een rugzak vol inspiratie, maar bovenal een ongezouten mening en onafhankelijk advies.

Andere vragen over online marketing?

Neem contact met ons op, we bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met je.