Website voor OrangeX

OrangeX is hét detacheringsbureau voor interim professionals op het gebied van subsidies, innovatie en duurzaamheid. Een ambitieus team met een vestiging in Nijmegen dat elke dag met veel passie werkt aan een beter Nederland voor morgen. Ze zijn de schakel tussen de professional en de uitvoeringsorganisatie.

Nieuw webdesign en koppeling vacatures

De website van OrangeX was sterk verouderd. Niet alleen de uitstraling paste niet (meer) bij de visie van het bedrijf, het miste ook de kernwaarden en missie die OrangeX zo belangrijk vindt en wilt uitdragen. Na een uitgebreide brainstorm ontstond er een duidelijker beeld van hoe het bedrijf zich wilde presenteren. We gingen aan de slag met een nieuwe online huisstijl en webdesign, waarna we de website opnieuw bouwde in WordPress en het vacaturesysteem CATS Recruitment Software koppelden. We schakelden Beeldfanaat in voor de foto- en videografie. Het eindresultaat mag er zijn!

3AMI is met de nieuwe website aan de slag gegaan waar rekening gehouden is met:

  • Nieuw design dat past bij het OrangeX gevoel;
  • Realisatie in WordPress;
  • Koppeling met vacaturesysteem Cats;
  • Website gedeeltes voor verschillende doelgroepen.
  • Optimalisering voor zoekmachines.

In een fijne samenwerking met 3AMI een nieuwe website voor OrangeX gemaakt.
Trots op het eindresultaat en blij met de manier waarop we dit project doorlopen hebben.

Koen Biemans

Over OrangeX

OrangeX is de flexibele en betrouwbare partner voor subsidieverstrekkende organisaties. Het werven, selecteren en (tijdelijk) plaatsen van subsidie professionals in de flexibele schil is hun core business. OrangeX richt zich op het bieden van hoogwaardige diensten aan opdrachtgevers, gedreven door een team van gepassioneerde professionals die jarenlange ervaring hebben in verschillende sectoren op het gebied van subsidieverstrekking.