Website voor Michael Kortekaas

Je kunt hem misschien kennen van het TV-programma Hunted, maar wist je dat Michael Kortekaas ook een veelgevraagd inspirerende spreker is op het gebied van mentale veerkracht, werkgeluk en leiderschap. Jaarlijks staat hij meer dan 150 x op het podium en inspireert hij het publiek met zijn kennis en ervaring.

Nieuw webdesign en techniek

De website van spreker Michael Kortekaas zat prima in elkaar qua uitstraling, maar doordat deze was gebouwd in een systeem met beperkingen, was het nodig om deze vanuit scratch opnieuw te bouwen in WordPress. Alleen op die manier kon Michael zijn beoogde doel – zo goed mogelijk gevonden worden in Google – bereiken.

3AMI is met de nieuwe website aan de slag gegaan waar rekening gehouden is met:

  • Realisatie in WordPress;
  • Complete optimalisering voor zoekmachines;
  • Verbeterde teksten;
  • Aansturing contentcreatie;
  • Toevoeging van pop-ups en leadforms.

SEO boost

Michael wil graag met verschillende zoektermen goed gevonden worden in Google. Dit doen we door regelmatig de website verder te optimaliseren met de inzet van SEO en door het maken van diverse content. Tevens bespreken we via onze maandelijkse 3AMeetings de voortgang, verbeterpunten en kansen die ervoor zorgen dat Michael de concurrentie voor blijft en zo optimaal mogelijk vindbaar is voor zijn doelgroep.

Kan iedereen van harte het team van 3AMI aanbevelen. Professionals pur sang; topkwaliteit, snel bereikbaar, mee- en vooruitdenkend oftewel precies wat ik allemaal nodig heb om mijn website en online zichtbaarheid optimaal te laten draaien. Resultaten zijn prima! ūüôā Veel dank aan Sjoerd en Jessica.

Michael Kortekaas

Over Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is afgestudeerd aan de Sportacademie en heeft 12,5 jaar gewerkt voor Politie en Defensie. Sinds 2011 is hij ondernemer en verzorgt hij als spreker presentaties over o.a. Mentale (veer)Kracht, Energiemanagement, Werkgeluk, High Performance en (persoonlijk) Leiderschap. Hij helpt medewerkers van organisaties deze essenti√ęle vaardigheden te ontwikkelen in presentaties, workshops en volledig op maat gemaakte programma‚Äôs. Dit doet hij niet alleen als spreker op diverse podia maar ook als trainer en coach. Tot 2023 was hij op¬†NPO3 te zien als √©√©n van de hunters in het programma Hunted.