Websites en webshop voor Conpax

Leverancier van disposables en foodverpakkingen met een vestiging in Oosterhout en onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH. Conpax is altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling. De oude website paste niet meer bij deze pijlers, dus een nieuwe website was echt een must.

Conpax.com

Als kick-off organiseerden we bij en met Conpax een brainstormsessie, daar kregen we een goed inzicht van de wensen en behoefte van zowel het bedrijf als de doelgroep. We creëerden een nieuwe menustructuur en sitemap en vanuit daar gingen we aan de slag met de nieuwe look and feel van de homepage en de verschillende pagina’s. We maakten daarvoor een keuze voor de fonts, kleuren, vormen en fotografie. Na goedkeuring gingen we aan de slag met de techniek, content en vulling van de diverse pagina’s.

SUP-Richtlijn.nl

Op dit moment drijft er meer dan 150 miljoen ton(!) plastic in de zee. Eind 2018 is een akkoord gesloten om de plasticsoep tegen te gaan dat verschillende maatregelen treft, waarvan de eerste op 3 juli 2021 zijn ingegaan. Maar de komende jaren gaat er meer veranderen. Meer plastic disposables worden verboden of krijgen markeringen.

In opdracht van Conpax ontwikkelden wij daarom www.sup-richtlijn.nl met alle komende veranderingen en nieuwe regels op één handige tijdlijn. Binnenkort zal het platform uitgebreid worden met meer informatie en oplossingen voor jouw (nieuwe) verpakkingen van consumptie ter plaatse, onderweg, afhalen of bezorgen.

Conpax-Products.com

Conpax biedt altijd een vooruitstrevend en innovatief assortiment van duurzame disposables en foodverpakkinge aan haar klanten. Tevens ontzorgt Conpax ook in klantspecifieke oplossingen, distributie en opslag. Zo kunnen ze een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten en de verduurzaming van hun assortiment.
Om het gehele assortiment op een overzichtelijke manier te presenteren is www.conpax-products.com ontwikkeld door middel met shop software Sana.
Deze website wordt in de toekomst verder geoptimaliseerd en gepersonaliseerd voor de diverse branches en klanten.

Conpax:
We zijn erg trots op onze nieuwe website. De samenwerking verliep dan ook heel soepel. 3AMI reageerde snel op onze mailtjes en dachten goed mee om de pagina’s en uiteindelijke website nog beter te maken.

Kimberly Hartman, Conpax

Over Conpax

Conpax B.V. is een toonaangevende leverancier van duurzame disposables en foodverpakkingen in de Benelux en onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH.

Conpax voelt zich verantwoordelijk voor het leefbaar houden van onze wereld, ook voor toekomstige generaties. Dit doen zij o.a. door het ontwikkelen van duurzame producten en assortimenten.