Website voor Niek van den Adel

Niek van den Adel, a.k.a. Mr Featherforce, is één van de beste en veerkrachtigste keynote sprekers van Nederland, een spreker die recht vanuit zijn hart anderen wil inspireren én activeren. Op nationale en internationale podia vertelt hij graag over onderwerpen als veerkracht, zorg, leiderschap, klantgerichtheid en inspiratie. Maar ook zijn ‘bewogen’ leven en de ervaringen die hij heeft opgedaan de afgelopen jaren staan centraal in zijn keynotes.

Nieuw webdesign en techniek

De website van spreker Niek van den Adel was nodig aan vervanging toe. Zowel de uitstraling, tekst als techniek waren sterk verouderd.

3AMI is met de nieuwe website aan de slag gegaan waar rekening gehouden is met:

  • Nieuw design;
  • Meer video;
  • Nieuwe teksten die op Nieks lijf geschreven zijn;
  • Complete optimalisering voor zoekmachines;
  • Gebruiksgemak in onderhoud door Niek;
  • Speciale leadpagina’s voor campagnes.

Het nieuwe design wordt tevens in alle andere uitingen (o.a. Keynotes) doorgetrokken voor een totale merkbeleving.

SEO en SEA

Niek wil graag met verschillende zoektermen goed gevonden worden in Google. Dit doen we door regelmatig de website verder te optimaliseren met de inzet van SEO, SEA en door het maken van diverse content. Tevens bespreken we via onze maandelijkse 3AMeetings de voortgang, verbeterpunten en kansen die ervoor zorgen dat Niek de concurrentie voor blijft en zo optimaal mogelijk vindbaar is voor zijn doelgroep.

Wat een fijn en kundig bureau om mee te werken. Al jaren het bouwen van de websites, seo en seo, teksten en meer! Een aanrader!

Niek van den Adel

Over Niek van den Adel

Niek van den Adel staat als podiumbeest graag als spreker veerkracht, zorg, leiderschap, klantgerichtheid en inspiratie voor een groot publiek. Jaarlijks vind je hem spreken op meer dan 100+ bedrijfsevenementen van the big guys zoals ABN AMRO, Albert Heijn, Douwe Egberts, Heineken en Unilever. Dat Niek een geboren verhalenverteller is, is geen woord aan gelogen. Maar Niek is meer dan een zeer gewaardeerde spreker. Deze veelzijdige ondernemer, schrijft ook boeken, coacht (top)managers bij leiderschapsvraagstukken en is oprichter en mede-eigenaar van Speakerclub en Team Heartbeats en partner bij Ongehinderd Gastvrij en Growing Stories.