Vindbaarheid voor Kapsalon Flor uit Nijmegen

Kapsalon Flor is een kapper in het hartje van Nijmegen. Bij hun kom je niet alleen voor een kleur- of knipbeurt, maar beleef je een totale kappersbeleving! Kapsalon Flor heeft een mooie uitstraling maar online waren ze niet direct goed vindbaar via de bekende zoekmachines. Lara Janssen van Lara Deelt, verantwoordelijk voor de marketingstrategie, vroeg ons een zoekwoordenonderzoek te doen.

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat Kapsalon Flor nog niet goed inspeelde op het zoekgedrag van de doelgroep en dat er voldoende ruimte in de markt was om goed te kunnen stijgen. Na een volledige analyse van de site in combinatie met het zoekwoordenonderzoek hebben naast het onderzoek ook de bestaande site verder (technisch) aangepast. Er zijn extra pagina’s toegevoegd, teksten en afbeeldingen zijn aangepast of toegevoegd en de site volledig ingericht voor goede vindbaarheid.

Bekijk website

Resultaten zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Binnen een maand zagen wij direct resultaat van de door ons aangepast pagina’s en teksten. Kapsalon Flor is in de regio Nijmegen stukken beter vindbaar op de termen dameskapper, herenkapper, kinderkapper en krullen kapper en dit zal alleen maar versterkt worden door de juiste inzet van blogs, nieuws en social media kanalen.

Daarnaast werkt Kapsalon Flor ook vaak samen met lokale andere partijen die over hun schrijven. Op deze manier krijgen ze steeds meer autoriteit en zullen ze ook een stevigere positie krijgen in de zoekmachine.

kapsalon flor online marketing
1654
meer vertoningen online
617
meer kliks op zoekwoorden

In het zoekwoordenonderzoek kwam snel naar voren waar de doelgroep in de regio Nijmegen op zoekt als ze zoeken naar een kapper. Daarbij kwam een een niche naar voren waar Kapsalon Flor perfect op aan kon sluiten met haar specialisme: Krullen. In korte tijd hebben we snelle groei kunnen realiseren in de online zichtbaarheid.

Sjoerd van Dijk3AMI | Online Zichtbaarheid

Over Kapsalon Flor

Kapsalon Flor is gevestigd in het centrum van Nijmegen. In de prachtige salon In de Betouwstraat verwelkomt eigenaresse Flor en haar team van haarspecialisten je graag voor een totale kappersbeleving. Zij ademen het kappersvak en streven altijd naar de perfectie als het gaat om haar, dat past bij jouw identiteit. Het team is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen doordat ze regelmatig trainingen volgen.