Skip to main content

Vanaf oktober 2018 zijn wij voor (keynote) spreker Niek van den Adel aan de slag gegaan met de zoekmachine-optimalisatie voor zijn website en social media kanalen. Hiervoor zijn wij gestart met een zoekwoordenonderzoek. Waar zoekt de doelgroep van Niek op?
Niek staat vol passie, enthousiasme en plezier samen met zijn hond Joep op het podium als Spreker Klantgerichtheid, Spreker Inspiratie, Spreker Leiderschap, Spreker Verandering en/of Spreker zorg. Daarnaast heeft hij een eigen autobiografie ‘Crash’ geschreven, waarin hij zijn leven voor en na het ongeluk, waarin hij een hoge dwarsleasing oploopt, beschrijft. Naast spreker is hij ook regelmatig gezien in diverse tv- en radioshows en schrijft veel gelezen blogs.
Voor ons lag een mooie uitdaging om zijn website in de zoekmachine te laten stijgen. Aan de hand van ons zoekwoordenonderzoek zijn we aan de slag gegaan met de techniek, teksten en afbeeldingen op de website van Niek.
De website is rond de zomer van 2018 door een derde vernieuwd. Hierin was alleen geen rekening gehouden met een goede zoekmachine-optimalisatie. Voor deze vernieuwde website zijn wij aan de gang gegaan om deze sneller en veiliger te maken, teksten, video’s en afbeeldingen aan te passen met de juiste zoekwoorden en extra pagina’s aan te maken en oude blogs aan te passen. Allemaal als doel om de vindbaarheid te verbeteren en de website te doen stijgen in zoekmachines.

Zoekmachine-optimalisatie stopt nooit

Zoekmachine-optimalisatie is nooit klaar, zoals je website ook nooit af is. Zoekmachine-optimalisatie is een continue proces, de Google’s en Bing’s van deze wereld veranderen bijna continue de manier waarop sites geïndexeerd worden. Doe je dit niet op de juiste manier? Dan krijg je strafpunten of de concurrentie gaat er met een betere positie vandoor.
De komende tijd gaan wij door met de verdere optimalisatie van de website van Niek van den Adel.
Ook opzoek naar een goede zoekmachine-optimalisatie of online marketing voor jouw website? Kom eens langs voor een kop koffie of vraag direct onze zoekwoordenonderzoek aan of algehele online zichtbaarheidsscan waarbij we je de gehele zichtbaarheid van jouw onderneming onder de loep nemen.