Skip to main content

Michael Kortekaas staat bekend als inspirerende en motiverende spreker op het gebied van leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht. Jaarlijks staat hij meer dan 150 x op het podium en inspireert hij het publiek met zijn kennis en ervaring.

Michael heeft na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie 12,5 jaar gewerkt voor de Politie(academie) en Defensie. Naast de fysieke gesteldheid van militairen en politiemensen trainde hij deze doelgroepen vooral op gevechtsvaardigheden, procedures en Mentale Veerkracht.

Michael is ook oprichter van het programma ‘ProfessioneelFit’, schrijver van diverse blogs en staat bekend als één van de Hunters in het TV-programma ‘Hunted’ van NPO3.

Al jarenlang helpt hij mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid.

Vindbaarheid in zoekmachines voor spreker Michael Kortekaas

Vanaf begin 2021 zijn wij voor Michael aan de slag gegaan met de zoekmachine-optimalisatie voor zijn website en social media kanalen. Hiervoor zijn wij gestart met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Waar zoekt de doelgroep van Michael op? Waar wordt Michael als spreker nu op gevonden? Waar moet Michael op gevonden worden? Wat moet hiervoor op zijn website aangepast worden?

Voor ons lag een uitdaging om zijn, net vernieuwde, website in de zoekmachines te laten stijgen. Aan de hand van ons zoekwoordenonderzoek zijn we aan de slag gegaan met de techniek, teksten en afbeeldingen op de website van Michael.

De website is in 2020 door een andere partij vernieuwd. Hierin was onvoldoende rekening gehouden met een goede zoekmachine-optimalisatie voor Michael als spreker. Wij zijn aan de slag gegaan om teksten, video’s en afbeeldingen aan te passen met de juiste zoekwoorden en extra pagina’s aan te maken. Allemaal als doel om de vindbaarheid te verbeteren en de website te doen stijgen in zoekmachines op de gewenste zoekwoorden.

Cijfers vindbaarheid als motiverende spreker

Op onderstaande afbeelding zie je goed hoe we de afgelopen maanden de zoekwoorden waar Michael op gevonden wil worden (uit onderzoek) en het verkeer naar de site toe hard gestegen is en blijft stijgen.

Op onderstaande afbeelding is goed te zien hoe hard het verkeer naar zijn website toe is gestegen en blijft stijgen. Dit verkeer komt via zoekmachines, die zoeken op de gewenste (en onderzochte) zoekwoorden.

spreker motivatie michael kortekaas zoekwoorden

50
meer bezoekers
42
relevante backlinks
30
meer verkeer via zoekmachines
Lees meer over Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine-optimalisatie stopt nooit

Zoekmachine-optimalisatie is nooit klaar, zoals je website ook nooit af is. Zoekmachine-optimalisatie is een continue proces, de Google’s en Bing’s van deze wereld veranderen bijna continue de manier waarop sites geïndexeerd worden. Doe je dit niet op de juiste manier? Dan krijg je strafpunten of de concurrentie gaat er met een betere positie vandoor.

Ook op zoek naar een goede zoekmachine-optimalisatie of online marketing voor jouw website? Kom eens langs voor een kop koffie of vraag direct ons zoekwoordenonderzoek aan of algehele online zichtbaarheidsscan waarbij we je de gehele zichtbaarheid van jouw onderneming onder de loep nemen.

Michael naast spreker ook als hunter in Hunted op NPO3

spreker motivatie michael kortekaas hunted npo3

Beeld via npo3.nl

“Hoe blijf je als voortvluchtige uit handen van een opsporingsdienst? Is het mogelijk om van de ene op de andere dag te verdwijnen en drie weken uit handen te blijven van een roep gelouterde opsporingsdeskundigen?” Vandaag, maandag 1 november, start de 1e aflevering van seizoen 6 van Hunted om 20:25 uur op NPO3. Michael is hierin één van de Hunters die zich door het land verplaatst om achter de ‘voortvluchtigen’ aan te gaan. Wij zitten klaar! 🍿📺

Bekijk hier Hunted terug via NPO start

Bekijk hieronder de trailer van Hunted