Skip to main content

Tijdens onze eerste gesprek met Robert de Bekker en Twan Vulik van het Nijmeegse accountantskantoor Konings & Meeuwissen was het al snel duidelijk: dit zijn twee heren met kennis van zaken! Bedrijfsfinanciering kan voor velen misschien taaie stof zijn, maar met Robert en Twan aan tafel is het zeker niet saai. Zeker door de passie die ze uitstralen, wordt het bijna een sexy onderwerp ;-).

Ervaren

Robert en Twan hebben een ruime ervaring in het bankwezen en weten als geen ander hoe je tot de beste deal kunt komen. Na een aantal jaren dat onder de naam Credion gedaan te hebben, besloten ze dit zelfstandig te gaan doen onder een nieuwe tak van het Nijmeegse accountantskantoor. Aan ons de vraag of wij binnen een korte periode konden meedenken voor de naam én het in de markt zetten van deze nieuwe dienstverlening, door middel van een huisstijl en website.

Huisstijl

Vol enthousiasme gingen we aan de slag en werd de naam MK•Bedrijfsfinanciering vastgelegd: simpel, maar krachtig. De makkelijk te onthouden domeinnnaam www.mk-bf.nl werd tevens geregistreerd. Ook de ontwikkeling van de huisstijl ging voorspoedig: We ontwierpen een aantal frisse en moderne voorstellen die we aan de heren voorlegden waarop enthousiast gereageerd werd. Na wat finetuning mochten we gelijk de visitekaartjes ontwerpen, want Robert en Twan wilden hun nieuwe initiatief natuurlijk vol trots gelijk van de daken schreeuwen.

Online vindbaarheid en zichtbaarheid

De wensen voor een website moesten zijn: duidelijk, overzichtelijk met duidelijke call-to-actions. Robert en Twan hebben een groot netwerk waar ze voornamelijk hun new business vandaan zullen halen, maar de website moest natuurlijk wel goed gevonden (online vindheid) worden. Ook hier hebben we voor gezorgd, door zowel de teksten als de techniek op een juiste manier in te richten. Door middel van het schrijven van relevante blogs en linkbuilding zal MK•Bedrijfsfinanciering verder stijgen in de Google ranking (zoekmachine-optimalisatie).
Kijk op www.mk-bf.nl voor de website en volg MK•Bedrijfsfinanciering ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven in de wereld van bedrijfsfinancieringen.
Wil je ook een (nieuwe) huisstijl voor jouw onderneming, heeft je website een redesign nodig of wil je beter vindbaar zijn in zoekmachines?
Neem contact met ons op, we spreken graag de mogelijkheden met je.