Skip to main content

In de afgelopen periode hebben wij de website van Hallo! Nijmegen, hét huis-aan-huismagazine in de regio Nijmegen, voorzien van een nieuw (tijdelijk) jasje. Naast een vernieuwde vormgeving is er nu ook de mogelijkheid om nieuws, blogs, tips, weetjes en andere informatie te plaatsen en delen via de website.
De vorige website van Hallo! Nijmegen was vooral gericht op de adverteerder. Met de toevoeging van nieuws wordt de website interessanter voor de lezers en volgers van het huis-aan-huismagazine.
Nieuw compleet Hallo! platform in 2019
In september start bij ons Rick, eindejaarsstudent aan de opleiding Communicatie & Multimediadesign aan de HAN die een half jaar ons team komt versterken. Rick gaat onderzoek doen naar wat de lezer van Hallo! Nijmegen op online vlak terug zou willen zien en hij gaat de connectie leggen tussen het offline magazine en een online platform. Kortom, nog meer redenen voor de lezers om ook online Hallo! Nijmegen te gaan volgen. Naast het onderzoek gaat Rick zijn bevindingen ook uitwerken in vormgeving, social media uitwerkingen, e-mailmarketing enzovoort.
Wil jij ook online beter zichtbaar zijn? Online marketing biedt vernieuwde mogelijkheden. Lees hier meer over onze zichtbaarheidsscan waarin wij meten hoe zichtbaar jij op dit moment online bent en hoe je dit kunt verbeteren.