Skip to main content

Valuepack heeft bij 3AMI de vraag neergelegd om voor Pharmapack, dé farmaceutische verpakkingsbeurs van Europa, die in Parijs plaats vond op 6 en 7 februari het promotiemateriaal te ontwerpen en realiseren. Valuepack is een full service verpakkingsbedrijf uit Nijmegen voor de medische sector met tevens een locatie in Polen. Samen met Theo (directeur Valuepack) zijn we aan de slag gegaan met een gloednieuwe Engelstalige brochure, beurswand en tijdelijke one-page website voor de beurs.

Ontwerp (tabbladen) brochure
Om de diverse diensten van Valuepack duidelijk te maken hebben we besloten om een ‘tabbladen brochure’ te ontwikkelen. Op elke tab wordt een dienst van Valuepack uitgelicht door middel van fotografie, tekst en de bekende iconen die in de huisstijl van Valuepack terugkomt. Naast de diensten vind je ook andere achtergrondinformatie en contactgegevens van dit medisch verpakkingsbedrijf. We hebben door middel van iconen en cijfers de interessante feiten van Valuepack weergegeven. Dit valt direct op en de lezer hoeft op deze manier minder te lezen.

Nieuw logo Blue Collar
In de brochure wordt ook een nieuwe dienst aangekondigd met een nieuwe bedrijfsnaam onder Valuepack. Blue Collar – Insourced Packing. Een dienst waar je gecertificeerd medisch en farmaceutisch inpak personeel kunt inhuren op locatie. Voor Blue Collar is op basis van de Valuepack huisstijl, om de connectie met Valuepack direct duidelijk te maken, een nieuw logo ontworpen.

Ontwerp beurswand
Voor de beursstand is een zogeheten pop-up beurswand gerealiseerd samen met een bedrukte desk om achter te kunnen staan en tevens makkelijk te gebruiken als tafeltje. Deze beurswand is licht gebogen en binnen 10 minuten op te zetten én duurzaam, want de pop-up beurswand is makkelijk vaker te gebruiken op andere beurzen of evenmenten. Het ontwerp van de brochure is doorgevoerd op de beurswand zodat de uitstraling op de beurs één geheel is.

Online marketing Blue Collar – Insourced Packing
Voor Blue Collar is een tijdelijke one-page ladingspagina gerealiseerd op www.bc-medical.nl. Komend jaar gaan wij verder aan de slag met o.a. de online marketing van Blue Collar om dit bedrijf verder in de markt zetten. Daarvoor wordt er tevens door ons een nieuwe website ontwikkeld voor bedrijven én werkzoekenden.

De onderdelen uit de brochure zullen in de toekomst verder worden uitgebreid naar de huidige website van Valuepack die wij 2 jaar geleden hebben ontworpen. Volg Valuepack ook op LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen dit mooie bedrijf. 

Ook interesse in een frisse blik op jouw promotiematerial of verder groeien in je online marketing? Kom langs voor een kop koffie waarin we jouw wensen kunnen bespreken.