Skip to main content

Yes! De website van Permiso is online! De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met de ontwikkeling van de huisstijl en website van dé vergunningaanvrager. We ontwierpen een logo, diverse huisstijl producten en een krachtige informatieve website.
Eind mei vertelden we je al over de start van dit mooie project dat we samen met Jola van Dijk startten. Door middel van een brainstormsessie met Jola en haar doelgroep (een klant, tussenpersoon en ambtenaar) brachten we de wensen en verwachtingen in kaart die de basis moesten vormen voor de huisstijl en website van Permiso.

Logo ontwerp
Het logo past perfect bij de naam van het bedrijf. Permiso oftewel ’toestemming’ deed ons denken aan het letterlijke ’toestemming verlenen’. Deze ‘stempel’ wilt iedereen ontvangen als je een vergunning aanvraagt: het doel waar Permiso altijd voor gaat in de aanvraagprocedure. Het vinkje, dat dient als puntje op de i, geeft extra de lading van de positieve uitkomst.

Visitekaartje ontwerp
De ronde hoeken van het visitekaartje geven een vriendelijke en persoonlijke uitstraling. Het vinkje van het logo op de foto geeft je nog meer gevoel dat Jola de persoon is voor al jouw vergunningaanvragen. Bij haar ben je altijd aan het juiste adres.

Website ontwerp en realisatie in WordPress
De website van Permiso is fris, overzichtelijk met boordevol informatie en kennis op het gebied van vergunningaanvraag. Om de werkwijze van een vergunningaanvraag duidelijk uit te leggen is er een interactieve infographic van het stappenplan ontworpen. Ervaringen en situatiebeschrijvingen over recente succesvolle vergunning projecten vind je terug in de ‘cases’. Daarin beschrijft Jola op een duidelijke manier hoe zij te werk is gegaan en wat het bij de onderneming teweeg heeft gebracht. Bekijk hier de gloednieuwe website van Permiso
Wij wensen Jola heel veel succes met haar mooie nieuwe bedrijf en goede zaken gewenst!