Skip to main content

Bij een prachtige winkel hoort natuurlijk een prachtige website. Toen wij met Edith en Richard van Het Parkethuis in Gennep in contact kwamen, merkten wij direct op dat de website totaal niet aansloot op de persoonlijkheid van dit ambitieuze ondernemerspaar én hun winkel vol prachtige houten vloer oplossingen. Dit moest anders vonden wij. Dus gingen we aan de slag, met een prachtig eindresultaat!
Edith en Richard waren niet tevreden over de dienstverlening van hun (toentertijd) huidige online marketingpartner. Ze misten een stukje persoonlijkheid (persoonlijk contact) en het creatief meedenken in oplossingen om de zichtbaarheid te verbeteren. Tevens dacht zij dat alleen via Google Adwords adverteren dé oplossing was om de vindbaarheid te optimaliseren. 3AMI bedacht een nieuwe communicatieplan om de algehele zichtbaarheid te vergroten: we bouwen de website opnieuw vanaf scratch in WordPress en verpakten het in een moderne nieuwe online huisstijl die klasse uitstraalt en perfect past bij dit mooie bedrijf. Daarnaast pakten we de vindbaarheid van Het Parkethuis aan door (voornamelijk onbetaalde) zoekmachine-optimalisatie: we onderzochten op welke zoekwoorden de doelgroep zoekt en integreerden dit in de website en webteksten.
De komende tijd zal het Parkethuis door blogs en nieuwsberichten meer zichtbaarheid zijn op social media, waarin zij diverse tips en tricks over PVC vloeren, houten vloeren en laminaat vloeren verklappen en zal er in de toekomst e-mailmarketing ingezet gaan worden door middel van het versturen van informatie nieuwsbrieven.
Bekijk de nieuwe website via www.hetparkethuis.nl