Skip to main content

We zitten niet stil deze zomer! Vandaag is de gloednieuwe website van uitgaansplatform UIT Nijmegen gelanceerd. UIT Nijmegen Magazine is al ruim 20 jaar dé plek voor alle uitgaansevenementen in de regio en het laatste nieuws op uitgaansgebied. En dit toonaangevende magazine was hard toe aan een nieuwe en interactieve website.
De website heeft niet alleen een nieuwe, frisse uitstraling gekregen, ook inhoudelijk zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd. Zo is QV, het gratis cultureel uitgaansplatform voor de gehele regio rondom Nijmegen, opgenomen in UIT Nijmegen. Waar UIT Nijmegen zich altijd op uitgaansgelegenheden en events heeft gericht, richt QV zich op onder meer exposities in galerieën en musea, muziek- en theatervoorstellingen, en op culturele events. Het overzicht aan activiteiten is met de integratie van beide bladen een compleet overzicht geworden van de meest uiteenlopende vrijetijdsbestedingen.
Op dit nieuwe online uitgaansplatform kan iedereen namelijk zelf hun evenementen toevoegen. Maandelijks wordt een selectie van deze evenementen in het UIT Nijmegen Magazine geplaatst. Evenementen worden ook gedeeld via onze social media kanalen, elk met een groot bereik. Daarnaast vind je er het laatste nieuws op uitgaansgebied en interessante achtergrond artikelen.
Samen met opdrachtgever RAN Media heeft 3AMI al diverse interactieve business-, vacature- en nieuwsplatformen ontwikkeld die helpen om de zichtbaarheid van bedrijven te verbeteren.
Bekijk de nieuwe website via www.uitnijmegen.nl