Skip to main content

Wie ik ben? Mijn naam is Niels Augustijn en ik ben de nieuwe stagiair vormgeving bij RAN Media & 3AMI. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar bij het Technova College te Ede, waar ik mijn opleiding als mediavormgever volg. Deze opleiding duurt vier jaar, vanaf het tweede tot en met het vierde jaar is het de bedoeling dat je ieder jaar een half jaar stage loopt bij een bedrijf waar je als (media)vormgever kunt fungeren.
In mijn zoektocht naar een geschikt stageadres ben ik gestuit op het bedrijf 3AMI, onderdeel van RAN Media – ook wel bekend van het huis aan huismagazine ‘Hallo Nijmegen!’ – op de website van 3AMI zag ik dat ze mooie projecten maakten en dit sprak mij erg aan. Ik heb toen contact opgenomen met hen en een stagegesprek gehad. Ik voelde me tijdens en na het gesprek erg op mijn gemak, en had mijn keuze al bijna gemaakt. Na verdere stagegesprekken werd mijn keuze toch wel duidelijk, ik wil naar 3AMI. Na verder contact ben ik begonnen aan mijn stageperiode op 11 februari.
Ik hoop bij 3AMI te leren hoe je de gemaakte vormgeving op een juiste manier toepast op drukwerk, en om belangrijke aspecten te leren waar je als vormgever aan moet denken met het creëren van een drukwerkboek. Ik kijk er zeer naar uit om deze stageperiode door te brengen bij Online Marketingbureau 3AMI en uitgever RAN Media.