Skip to main content

Het is alweer juli, wat vliegt de tijd! We hebben het afgelopen half jaar dan ook zeker niet stil gezeten. Naast diverse online projecten te hebben afgerond is er samen met RAN Media uiteraard weer hard gewerkt om diverse magazines uit te geven.

 
Zo zijn er voor Arnhem Business en Nijmegen Business beide 5 edities verschenen, vol inspirerende ondernemersverhalen. Voor de stadskrant Hallo! Nijmegen zijn er al 6 edities uitgekomen en sinds juni mochten we meewerken aan de 2 uitgaves voor uitgaansmagazine UIT Nijmegen. De 2 laatste van Hallo! Nijmegen en UIT Nijmegen waren extra speciaal, want deze bevatten een heuse Vierdaagse special!
In de juli editie van UIT Nijmegen vind je het complete Vierdaagsefeesten programma, met alle leuke activiteiten, evenementen en optredens die tijdens de 50e editie zullen plaatsvinden. Deze pocketeditie is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de Stichting ACBN – Vierdaagsefeesten Nijmegen. Een editie om trots op te zijn dus!
Ook in de laatste editie van Hallo! Nijmegen vind je bijzondere verhalen: Zo vertelt het Nijmeegse bedrijf Barenbrug over hun internationale en nationale succes op het gebied van gras. Bij het EK Vrouwenvoetbal is er gevoetbald op hun gras én de nieuwe Waalkade is door Barenbrug voorzien van een nieuwe prachtige grasmat. Ook tv-presentator Harm Edens vertelt in Hallo! Nijmegen over het #stopplastic plan tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
De nieuwe editie van Arnhem Business, Nijmegen Business, Hallo! Nijmegen en UIT Nijmegen zijn tevens online te lezen.
Fijne zomer!