Skip to main content

Vorige week organiseerden wij een brainstormsessie samen met Permiso als aftrap voor onze samenwerking waarvoor 3AMI de nieuwe huisstijl en website gaat verzorgen. Tijdens deze brainstorm hadden wij als doel om de doelgroep en de markt waarbinnen Permiso zich profileert (beter) te leren kennen. Daarnaast fungeren onze brainstormsessies ook altijd als middel om discussies aan te wakkeren en op die manier op nieuwe ideeën te komen om deze doelgroep en klant te gaan benaderen.
Permiso is een bureau dat (bouw)vergunningen van A tot Z regelt en de klant hiermee volledig ontzorgt Jola van Dijk is jurist en tevens op opdrachtbasis werkzaam bij de Gemeente Overbetuwe als juridische medewerker Handhaving. Jola weet dus als geen ander hoe de klappen van de zweep werken van beide kanten op het gebied van (bouw)vergunning aanvragen (en afkeuren).
Naast eigenaar Jola van Dijk waren ook drie andere personen uitgenodigd die allen een ander belang (kunnen) hebben bij het bedrijf, namelijk:
Jeroen de Leede, eigenaar Stip Connected
begeleidt duurzaamheidsprojecten en verwijst regelmatig mensen door naar Permiso als ze een vergunning nodig hebben
Oscar van Doorn, directeur SKH en SHR
klant waar Permiso een vergunningaanvraag voor begeleidt
Koen Steffanie, medewerker omgevingsloket gemeente
werkt aan de ontvangende kant van vergunningaanvragen
Uit onze brainstormsessie zijn een aantal verrassende conclusies naar voren gekomen die zeker bruikbaar zijn voor ons project en het heeft zowel Jola als ons genoeg stof tot nadenken gegeven. Vol enthousiaste en inspiratie gaan we dan ook aan de slag!