Skip to main content

Zoals eerder aangekondigd zijn wij afgelopen periode aan de slag geweest met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Conpax. Leverancier van disposables en foodverpakkingen met een vestiging in Oosterhout en onderdeel van het internationaal opererende PAPSTAR GmbH. Conpax is altijd op zoek naar innovatieve verpakkingsoplossingen die een bijdrage leveren aan duurzaamheid, gebruiksgemak en uitstraling. De oude website paste niet meer bij deze pijlers, dus een nieuwe website was echt een must. En deze is vorige week online gegaan!

conpax nieuwe website video header

Een website ontwikkelen: het proces

Door middel van een brainstorm met Kimberly Hartman en Roland Meier Mattern van Conpax kregen we een goed inzicht van de wensen en behoefte van zowel het bedrijf als de doelgroep. We creëerden een nieuwe menustructuur en sitemap en vanuit daar gingen we aan de slag met de nieuwe look and feel van de homepage en de verschillende pagina’s. We maakten daarvoor een keuze voor de fonts, kleuren, vormen en fotografie. Na goedkeuring gingen we aan de slag met de techniek. Net als de oude website is ook de nieuwe ontwikkeld in WordPress. In samenwerking met een tekstschrijver en Kimberly ontvingen we de teksten en kozen we samen het beeldmateriaal uit voor de verschillende pagina’s. Het vullen van de website ging synchroom met de technische realisatie. Op die manier konden we makkelijk schakelen en direct wijzigingen aanbrengen waar nodig in zowel de techniek als de content.

Na een laatste check op de tekst en of de website op elke browser en apparaat (desktop, tablet en mobiel) goed functioneerde, kon de website live!

Conpax:
“We zijn erg trots op onze nieuwe website. De samenwerking verliep dan ook heel soepel. 3AMI reageerde snel op onze mailtjes en dachten goed mee om de pagina’s en uiteindelijke website nog beter te maken.”

taart-conpax-nieuwe-website-online-marketing

1+1=3!

Na elke fase hadden we een afspraak gepland staan om onze vorderingen te presenteren en waar er ruimte was voor vragen voor zowel ons als Conpax. Het ontwikkelen van een nieuwe website is echt een samenwerking. Wij verzamelen alle info, we presenteren ons idee en gaan graag het gesprek aan over wat anders kan. Onze kennis over online marketing én de expertise van de markt zorgt altijd voor het beste resultaat. Tevens is het voor beide partijen erg leerzaam, wat verderop in het proces helpt bij het maken van ontwerp of technische beslissingen.

Bedankt Conpax voor deze mooie opdracht en fijne samenwerking! We vierden de lancering met een lekkere slagroomtaart van Kraayennest.

Check de nieuwe website op www.conpax.com