Skip to main content

Op 24 januari 2012 startten we, in onze studententijd, met 3AMI. Nu, 10 jaar ouder, wijzer en grijzer are we still going strong! Dat gaan we vieren met zoveel mogelijk mensen en daarom, liggen er in 2022, 10 maanden lang, 10 cadeautjes voor jou klaar!

3AMI 10jaarJij bent ook uitgenodigd!

Vanaf februari, ontvang jij 10 maanden lang elke 1e dinsdag van de maand, een verrassing in je mailbox die jij mag openmaken. Dit kan echt van alles zijn, maar reken er maar op dat het cadeaus zijn die altijd helpen om jouw vindbaarheid of zichtbaar te verbeteren. Want wij doen graag waar we goed in zijn. En niet te vergeten, wat we het allerleukste vinden! Zodat jij je kunt bezig (blijven) houden met jouw onderneming en wat jíj het allerleukst vindt.

Hoe vier je mee?

Simpel! Meld je aan via onze speciale verjaardagspagina en wij doen de rest!

Ja, ik vier graag mee!

Goede doelen verzamelen!

Ook willen we graag op maatschappelijk vlak onze expertise delen en inzetten. Ken jij een goed doel, instantie of stichting die je daarvoor wilt nomineren? Laat het ons weten! Dit jaar geven we namelijk 2 keer een nieuwe website, social media strategie of e-mailmarketing (waar behoefte aan is) voor een goed doel weg. In juni en in december kiezen we ze uit.