Website en zoekmachine-optimalisatie voor Het Parkethuis

Bij een prachtige winkel hoort natuurlijk een prachtige website. Toen wij met Edith en Richard van Het Parkethuis in Gennep in contact kwamen, merken wij direct op dat de website totaal niet aansloot op de persoonlijkheid van dit ambitieuze ondernemerspaar én hun winkel vol prachtige houten vloer oplossingen.

We pakten de website vanaf scratch aan: we ontwierpen met de nieuwe online huisstijl een clean, modern en strak ontwerp voor de webpagina’s, deelden de website opnieuw in en bouwden deze in WordPress. Daarnaast optimaliseerden we website volledig voor om de vindhaarheid te vergroten door middel van een zoekwoordenonderzoek, intergreerden deze technisch en het herschreven de webteksten. De zichtbaarheid zal verder verbeterd worden door middel van het maken van online content (blog- en nieuwsberichten), dat later makkelijk kan gaan samen werken met e-mailmarketing.

Sjoerd en Jessica, samen erg gedreven in hun werk, nemen voor ons op het gebied van sociaal media en reclame veel werk uit handen. Kortom, een sterk team wat je bedrijf naar een next level brengt.

Edith IjsselmuidenHet Parkethuis

Over Het Parkethuis – Houten vloeren in de regio Nijmegen

Het ondernemersstel met passie voor hout en houten vloeren houdt huis is Gennep, waar ze dag in, dag uit hun klanten met veel plezier en passie adviseren op het gebied van PVC vloeren, houten vloeren en laminaat vloeren. Met een gecertificeerd team van parketteurs voeren zij alle werkzaamheden zelfstandig uit met oog voor detail en werken samen met de mooiste merken.