In de markt zetten van het Hallo! Concept

In samenwerking met RAN Media hebben we in 2017 twee soorten huis-aan-huismagazines vanaf scratch bedacht: Hallo! Nijmegen en Hallo! Collega. 3AMI is verantwoordelijk (geweest) voor de uitstraling, huisstijl en opmaak van de bladen. Zowel het logo, de typografie als het beeldgebruik komt uit onze koker.

Huis-aan-huisblad Hallo! Nijmegen is het leukste magazine op krantenpapier van Nijmegen g! Hallo! Collega is ontstaan uit het gezamenlijke idee om het huidige ‘probleem’ van de banenmarkt een handje te helpen en een boost te geven.

Tevens is voor beide bladen een interactieve website ontwikkeld, waarop dagelijks de content op ververst wordt. Op Hallo! Nijmegen lees je elke dag leuke nieuwtjes over de regio en op Hallo! Collega vind je in een paar kliks de vacature uit de regio die bij je past.

Over Hallo! Nijmegen en Hallo! Collega

Hallo! Nijmegen is een huis-aan-huismagazine dat 10x per jaar in een oplage van 75.000 exemplaren kosteloos wordt verspreid aan huishoudens in de regio Nijmegen. Hallo! Collega is de vacaturekrant die werkgevers en werkzoekende verbindt. Momenteel wordt er intern gewerkt aan uitbreidingen en nieuwe concepten.