Reclamebureau 3AMI uit Nijmegen | Communicatie met Online & Offline media - Your Health Coach

Werkzaamheden

 Tessa van Steen is een echte 'businesswoman' uit Amsterdam. Ze is oprichter van Your Health Coach en tevens orthomoleculair therapeut. In haar praktijk begeleidt zij samen met haar team mensen naar een gezonde levensstijl. Daarnaast heeft ze twee gezondheidsrepen ontwikkeld, Go!Greenbar en Go!GreenKids. Runt ze een webshop, Go!GreenStore, en brengt ze groene producten uit onder haar eigen label Go!Green.

Voor Your Health Coach en Go!GreenStore heeft 3AMI een geheel nieuwe website en webshop ontworpen en gerealiseerd. Er is opnieuw gekeken naar de navigatiestructuur en de behoeften van de doelgroep. Ook is de gebruikersvriendelijkheid sterk verbeterd.

Op maandelijkse basis verzorgen wij het onderhoud aan de websites, waaronder het plaatsen van nieuws, technische updates en versturen we maandelijks de nieuwsbrief. Ook verzorgen wij meerdere malen per jaar een social media campagne, de laatste campagne was gebouwd om haar optreden in het RTL programma OBESE. Waar zij voedingscoach is van de kandidaten.

Bekijk de website van Your Health Coach