Online en offline marketing Your Health Coach

Voor Your Health Coach 3AMI een de nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Er is opnieuw gekeken naar de navigatiestructuur en de behoeften van de doelgroep. Ook is de gebruikersvriendelijkheid sterk verbeterd. De uitstraling van Your Health Coach valt op door de ronde vorm en kleurrijke heldere beelden.

Op maandelijkse basis verzorgen wij het onderhoud aan de website, waaronder het plaatsen van nieuws, technische updates en versturen we maandelijks de nieuwsbrief. Ook verzorgen wij meerdere malen per jaar een social media campagne, één van de grootste campagnes was gebouwd om haar optreden in het RTL programma OBESE. Waar zij voedingscoach is geweest van de kandidaten.

Over Your Health Coach

Tessa van Steen is een ‘groene’ ondernemer uit Amsterdam. Ze is oprichter van Your Health Coach en is tevens orthomoleculair therapeut. In haar praktijk begeleidt zij samen met haar team mensen naar een gezonde levensstijl. Daarnaast heeft ze twee gezondheidsrepen ontwikkeld, Go!Greenbar en Go!GreenKids, runt ze een webshop, Go!GreenStore, en brengt ze groene producten uit onder haar eigen label Go!Green.