Schoonheidssalon Chez Lotfia

Voor Chez Lotfia heeft 3AMI de website opnieuw ontwikkeld en de vindbaarheid sterk verbeterd. Zo staat met de salon met diverse zoekwoorden bovenaan in Google! Wekelijks houden we de website up-to-date en zorgen we ervoor dat Chez Lotfia haar doelgroep blijft bereiken, door hun Facebookpagina te onderhouden met dagelijkse updates, en de verbeterde zoekmachine-optimalisatie te monitoren.

Al jaren verzorgen Jessica en Sjoerd verschillende vormen van communicatie voor ons bedrijf. Accuraat, creatief, altijd bereikbaar en een snelle service. De website gaf en geeft ons een onmisbaar contact met bestaande en nieuwe klanten, die vol lof zijn hierover. Kortom, een uiterst prettig en persoonlijk contact en goede resultaten door de door hen verzorgde werkzaamheden. Wij bevelen 3AMI van harte aan. Niets dan lof!

Lotfia Sayah, Chez Lotfia

Over Schoonheidssalon Chez Lotfia

Schoonheidssalon Chez Lotfia is een allround schoonheidssalon gevestigd in het centrum van Nijmegen. Bij eigenaresse Lotfia Sayah en haar team kun je terecht voor massages, manicure en pedicure, waxing, wimperextensions en verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.