Website voor Claudia Rossen Uitvaartverzorging

Afscheid nemen van een dierbare is al moeilijk genoeg, wel is het belangrijk om alle opties goed te overwegen en te bespreken. Claudia Rossen is een ervaren uitvaartverzorger en kan je in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden voorleggen. Maar ook zij snapt dat je dit misschien in alle rust en op je gemak thuis op de bank wilt doen. Daarom was haar website aan vernieuwing toe en daarvoor schakelde ze ons.

We brachten in kaart welke behoeftes zij, maar vooral ook haar doelgroep heeft als het gaat om uitvaartverzorging. Een moeilijk onderwerp, maar o zo dankbaar werk. Met de nieuwe website brachten we de balans in goede informatievoorziening die op een gepaste manier gepresenteerd wordt.

Over Claudia Rossen Uitvaartverzorging

“Wij verzorgen een persoonlijke en stijlvolle uitvaart. Een uitvaart volgens jouw wensen”, aldus Claudia. Dat is geen loze kreet. Dat meent ze heel serieus. Vanaf het moment dat je haar gebeld hebt tot aan het moment dat alles achter de rug is, staat zij tot jouw beschikking. Claudia Rossen luistert goed naar je en begeleidt je persoonlijk van begin tot eind. Zij wordt daarin bijgestaan door een vast team.